06 14 20 47 46 info@voetvitaal-arnhem.nl
voetvitaal pedicure arnhem schuytgraaf
logo voetvitaal arnhem schutgraaf mobiele versie
pedicure arnhem schuytgraaf katia

Uw gediplomeerde pedicure, Katia Edelenbos

Met veel passie en toewijding staat Katia dagelijks in haar pedicure praktijk en helpt ze allerlei voeten van hun kwalen af. Een volledig professioneel ingerichte praktijk met alle benodigde apparatuur voor alle voorkomende behandelingen.

Katia is uiteraard gediplomeerd en bevoegd om patiënten met reuma en diabetische achtergrond te behandelen. Hierdoor kunnen patiënten die daarvoor verzekerd zijn, hun kosten declareren. (meer informatie onder uw zorgverzekeraar)
Het werk als pedicure is Katia op haar lijf geschreven. Door haar zorgvuldigheid en vakkennis biedt ze verlichting en maakt ze voeten mooi. Dat het werk als pedicure daarnaast ook erg mensgericht is, beschouwt ze als een zeer prettige bijkomstigheid. Katia werkt graag met mensen en neemt de tijd voor al haar klanten. Voor elke behandeling wordt ruim voldoende tijd ingepland. En duurt het iets langer? Dan is dat voor haar eigen rekening.
Katia komt oorspronkelijk uit Roemenië en woont samen met haar man in Schuytgraaf. Ze hebben samen twee prachtige dochters. Graag heet ze u van harte welkom in haar eigen praktijk.

pedicure arnhem schuytgraaf katia